Rezervacije

Rezervisite

VAŠE MESTO

REZERVIŠITE VAŠE MESTO VEĆ DANAS U JEDNOJ
OD NAJLEPŠIH SVEČANIH SALA U BEOGRADU

Grand Hertz

do 200 mesta

Svaku Vašu želju i maštanje o tome kako bi trebao da izgleda najsrećniji dan u Vašem životu, mi možemo da sprovedemo u delo.

SVEČANA SALA ZA PROSLAVE DO 200 mesta

02

 

MLD_1047

Grand Hertz

Ecxlusive

GRAND HERTZ EXCLUSIVE  je nov i jedinstven prostor u Beogradu, koji će učiniti Vaš događaj nezaboravnim. U pitanju je novosagrađeni objekat, napravljen od najsavremenijih materijala modernog izgleda u kojem ćete se osećati drugačije, posebno, jednom rečju jedinstveno.

Kapaciteta do 350 mesta

Organizacija vaših proslava

GRAND HERTZ SVEČANE SALE su namenjene za održavanje privatnih, malih ili velikih porodičnih slavlja kao i za obeležavanje značajnih datuma u radu vaših preduzeća uz prisustvo brojnih gostiju. Nama možete u potpunosti prepustiti organizaciju svadbi, rođendana, krštenja, maturskih večeri, godišnjica mature, godišnjica braka, dočeka Nove godine itd…

Rezervacija putem telefona

Za rezervaciju i proveru slobodnog termina u našim svečanim salama možete da pozovete brojeve:  064/384-4384 i 064/384-3844

Da vam venčanje ostane u najlepšem sećanju,  GRAND HERTZ MENADZMENT je tu da se pobrine da sve bude u savršenom redu i baš onako kako ste vi želeli.

 

JEDINSTVENA PONUDA I KVALITET

Uz izvrsnu ponudu kvalitetne hrane i pića, luksuznu rasvetu, svetlosne efekte i ozvučenje prostora, zagarantovani su Vam trenuci za pamćenje. Po Vašoj želji možemo da Vam ponudimo i obezbedimo bend, koji će biti zadužen da podizanje atmosfere i dobrog raspoloženja prisutnih gostiju.

Da vam venčanje ostane u najlepšem sećanju, GRAND HERTZ je tu da se pobrine da sve bude u savršenom redu i baš onako kako ste vi želeli.

Call Now Button